Kateřina Volfová
Bachelor's thesis
Vliv jakosti na zpeněžování mléka na trhu
The influence of the quality on the selling potential of milk on the market
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na posouzení vlivu jakosti na zpeněžování mléka na trhu. V práci jsou popsány základní komponenty mléka a nejvíce konzumované druhy mléka v České republice. Dále jsou zde uvedeny organoleptické, fyzikální a chemické vlastnosti mléka a vnější a vnitřní faktory, které tyto vlastnosti mléka ovlivňují. Práce dále uvádí jakostní kritéria důležitá pro zpeněžování mléka na trhu …moreAbstract:
The bachelor thesis is focused on assessing the influence of the quality on the selling potential of milk on the market. In the thesis are described the basic components of milk and most consumed types of milk in the Czech Republic. In addition, here are presented organoleptic, physical and chemical properties of milk and inside and outside factors, which these properties of the milk influence Thesis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2011
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Kateřina Kovářová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VOLFOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv jakosti na zpeněžování mléka na trhu}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2011. Available from: https://theses.cz/id/jtg6ou/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme:
null
Theses on a related topic
-
Vente directe des aliments biologiques en République tcheque
Anežka BOTLÍKOVÁ -
Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
Veronika Stetsenko -
Vliv doby skladování na mikrobiologickou jakost mléka
Eliška Hrabová -
Polymorfismus kandidátního lokusu a jeho vliv na technologickou jakost mléka
Monika ŠVARCOVÁ -
Asociační analýza vybraného lokusu ovlivňujícího technologickou jakost kravského mléka
Petra NOVÁKOVÁ -
Mikrobiologická jakost syrového kravského mléka
Iveta HAVRÁNKOVÁ -
Jakost a zpeněžování mléka ve vybrané firmě
Michaela Kernerová -
Faktory ovlivňující jakost mléka při jeho získávání a ošetřování v prvovýrobě
Iveta HAVRÁNKOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights