Bc. Ludmila Trávníková

Diplomová práce

Srovnání obsahů biogenních aminů u bílých vín ze Slovácké vinařské podoblasti

Comparison of Biogenic Amines in White Wines from the Wine Region of Slovácko
Anotace:
Diplomová práce se zabývá srovnáním obsahů biogenních aminů u bílých vín ze Slovácké vinařské podoblasti. V teoretické části byla popsána technologie výroby bílých vín, v druhé kapitole byly popsány mikroorganismy produkující biogenní aminy ve víně a obsahy biogenních aminů vyskytující se ve víně. Ve třetí kapitole byly popsány faktory, které ovlivňují produkci biogenních aminů ve víně. V praktické …více
Abstract:
The thesis deals with comparing the content of biogenic amines, for white wines from the wine region of Slovácko. The theoretical part describes the technology of white wines, in the second chapter were described microorganisms producing biogenic amines in wine and contents of biogenic amines occurring in wine. In the third chapter described factors that influence the production of biogenic amines …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2016
Zveřejnit od: 11. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. František Buňka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Trávníková, Ludmila. Srovnání obsahů biogenních aminů u bílých vín ze Slovácké vinařské podoblasti. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 11. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin