Bc. Markéta POPELKOVÁ

Bachelor's thesis

Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.

Introduction of HACCP System in the Food-processing Company JH-Jiří Holzer, s.r.o.
Abstract:
Tato práce je orientovaná na problematiku systému kritických bodů HACCP v malé firmě. Jejím cílem je vytvořit návrh na zavedení daného systému v potravinářské firmě, včetně doporučení. Systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) představuje aktivní strategii předcházení nebezpečí zdravotní závadnosti potravin, již během výrobního procesu. Identifikuje kritické kontrolní body, ve kterých může …more
Abstract:
This thesis focuses on the issue of the critical points in the HACCP system in a small company. Its aim is to propose the implementation of such a system in a food-processing company including recommendations. The HACCP system (Hazard Analysis Critical Control Point) is based upon an active strategy of harmful food-prevention during the production process. It identifies the critical control points …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2005
Accessible from:: 20. 5. 2005
Identifier: 1190

Thesis defence

  • Date of defence: 15. 6. 2005
  • Supervisor: Ing. Romana Bartošíková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

POPELKOVÁ, Markéta. Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.. Zlín, 2005. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2005

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 20. 5. 2005 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.