Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o. – Bc. Markéta POPELKOVÁ
Bc. Markéta POPELKOVÁ
Bakalářská práce
Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.
Introduction of HACCP System in the Food-processing Company JH-Jiří Holzer, s.r.o.
Anotace:
Tato práce je orientovaná na problematiku systému kritických bodů HACCP v malé firmě. Jejím cílem je vytvořit návrh na zavedení daného systému v potravinářské firmě, včetně doporučení. Systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) představuje aktivní strategii předcházení nebezpečí zdravotní závadnosti potravin, již během výrobního procesu. Identifikuje kritické kontrolní body, ve kterých může …víceAbstract:
This thesis focuses on the issue of the critical points in the HACCP system in a small company. Its aim is to propose the implementation of such a system in a food-processing company including recommendations. The HACCP system (Hazard Analysis Critical Control Point) is based upon an active strategy of harmful food-prevention during the production process. It identifies the critical control points …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2005
Zveřejnit od: 20. 5. 2005
Identifikátor:
1190
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2005
Citační záznam
Jak správně citovat práci
POPELKOVÁ, Markéta. Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.. Zlín, 2005. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2005
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 20. 5. 2005 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Svoboda pohybu a bezpečnost v péči o klienty s demencí v domovech pro seniory a domovech se zvláštním režimem: výzvy a řešení
Gabriela Pitourová Smutná -
Šíření, hladiny a rizika cytostatik v prostředí nemocnic a lékáren a v domácnostech onkologických pacientů
Lenka Doležalová -
Využití kapalinové chromatografie a vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie při hodnocení kvality a bezpečnosti potravin a krmiv
Aneta Bumbová -
Factors influencing the success of a company in a selected market
Alibek Orazbay -
Kvalita a bezpečnost jedlého hmyzu
Petra Škvorová -
Kvalita a bezpečnost rostlinných produktů v kultivačních bezpůdních systémech
Anna-Běla Sýkorová -
Optimalizace dlouhodobě zavedených systémů managementu kvality, environmentu a bezpečnosti práce ve firmě Garnets Consulting a.s.
Jitka BEČVÁŘOVÁ -
Integrace a efektivní řízení systému managementu dle standardů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001
Petr Elznic