Bc. Silvie Janeková

Master's thesis

Využívání stravenek a stravenkového paušálu jako zaměstnaneckého benefitu v Česku

Use of Meal Vouchers and Meal Lump Sum as an Employee Benefit in the Czech Republic
Anotácia:
Tato diplomová práce zkoumá porovnání dvou zaměstnaneckých benefitů, stravenek a stravenkového paušálu, a jejich dopad na zaměstnance a zaměstnavatele v České republice. Analyzuje jejich výhody a nevýhody s ohledem na daňové aspekty a vliv na pracovní prostředí. Využívá komparativní analýzu, rozhovory s odborníky, dotazníková šetření a konzultace s daňovými specialisty. Výsledky naznačují, že stravenkový …viac
Abstract:
This thesis examines the comparison of two employee benefits, meal vouchers and meal lump sum, and their impact on both employees and employers in the Czech Republic. It analyzes their advantages and disadvantages concerning tax aspects and their influence on the work environment. Utilizing comparative analysis, expert interviews, surveys, and consultations with tax specialists, the study indicates …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/sklfm/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
  • Vedúci: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Master programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.