Vliv bakterií mléčného kvašení na růst podmíněně patogenních mikroorganismů – Michal Lupták
Michal Lupták
Bakalářská práce
Vliv bakterií mléčného kvašení na růst podmíněně patogenních mikroorganismů
The effect of lactic acid bacteria on the growth of opportunistic pathogenes
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LUPTÁK, Michal. \textit{Vliv bakterií mléčného kvašení na růst podmíněně patogenních mikroorganismů}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/jwrv1s/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.