Bc. Kristýna Polášková

Master's thesis

Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty.

Processing of Chicken Talons into Protein Products.
Anotácia:
Cílem diplomové práce bylo posoudit možnosti přípravy bílkovinných produktů (želatin/hydrolyzátů) z kuřecích běháků, jako vedlejšího produktu drůbežáren. Teoretická část je rozdělena na tři části. První část je zaměřena na bílkovinné a nebílkovinné odpady potravinářského průmyslu a jejich využití, další dvě se zabývají výrobou a použitím želatin a hydrolyzátů. Experimentální část popisuje zpracování …viac
Abstract:
The aim of the thesis was to explore the possibilities of the preparation of protein products (gelatine/hydrolysate) from chicken talons as by-products of poultry farms. The theoretical part is divided into three sections. The first one is focused on proteins and nonproteins waste from food processing and their usage; the two other sections deal with the production and usage of gelatine and hydrolysate …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2016
Zverejniť od: 10. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Pavel Mokrejš, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Polášková, Kristýna. Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty.. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 10.5.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 10. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and Materials Technology / Polymer Engineering