Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků – Bc. Radek OLIVER
Bc. Radek OLIVER
Master's thesis
Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
Use of whey powder in the production of fermented dairy products
Abstract:
Tato práce je pojednáním o využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků. Součástí praktické části je výroba vzorků jogurtů s různými syrovátkovými preparáty.Abstract:
The thesis deals with the use of whey powder in the production of fermented dairy product. The practical part covered the production of yoghurt samples with different whey preparations.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2013
Accessible from:: 14. 5. 2013
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
OLIVER, Radek. Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.