Eva KENCKÁ
Bachelor's thesis
Tradiční ruská kuchyně a kultura stolování
Traditional Russian Cuisine and Culture of Feasting
Abstract:
Charakteristika: Tématem této bakalářské práce je popis tradiční ruské kuchyně a kultury stolování. Cílem bylo proniknout do problematiky tohoto tématu a vytvořit ucelený popis. Jednotlivé pokrmy jsou představeny prostřednictvím pravoslavných a světských svátků a rodinných oslav, k jejichž příležitostem se připravovaly a dodnes připravují. Součástí práce je také popis tradičních ruských nápojů a základní …moreAbstract:
The topic of my work is description of traditional Russian cuisine and culture of feasting. The aim of my work was to sink in this topic and create comprehensive description. Particular dishes are prepared on occasion of Orthodox and secular feasts and family celebrations and in my work I introduced particular dishes by means of these celebrations. Description of traditional Russian drinks and basic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 4. 2012
Accessible from:: 11. 4. 2012
Thesis defence
- Supervisor: PhDr. Milena Machalová
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KENCKÁ, Eva. Tradiční ruská kuchyně a kultura stolování. Olomouc, 2012. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.4.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 11. 4. 2012 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaPALACKÝ UNIVERSITY IN OLOMOUC
Philosophical FacultyBachelor programme / field:
Philology / Russian and Economics, Law and Tourism
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights