INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM – Kristýna Štohandlová, DiS.
Kristýna Štohandlová, DiS.
Bakalářská práce
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá inovací v oblasti přípravy pokrmů ze skopového masa a jeho nutričním významem. V teoretické části jsou charakterizovány plemena ovcí, specifikace a vlastnosti skopového a jehněčího masa, jeho chemického složení a nutriční hodnoty. Vysvětlena je také kulinární příprava a úprava skopového masa a technologie masné výroby. Analytická část práce zahrnuje analýzu oblíbenosti pokrmů …víceAbstract:
This Bachelor’s thesis deals with innovation in the preparation of dishes from mutton and its nutritional value. The theoretical part of the thesis characterises different breeds of sheep, the specifications and features of mutton and lamb meat, its chemical composition and nutritional values. It also describes the culinary preparation and alteration of mutton and the technological process of meat …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2016
Identifikátor:
http://theses.cz/id/jy9ct5/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2016
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
Lenka Fišarová -
Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
Ivana Soukupová -
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
Kateřina Matějková -
Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství
Vratislava Kostková -
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
Barbora Pažoutová -
Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
Markéta Piechowiczová -
Srovnání metod stanovení výživové hodnoty masných výrobků a její uvádění na obale
Žaneta Podbřecká -
Porovnání vybraných masných výrobků z hlediska jejich výživové hodnoty
Lukáš Gabrhel
Název
Vložil
Vloženo
Práva