Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice – Radek Tůša
Radek Tůša
Bakalářská práce
Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice
Specifics and Trends in the School Catering Services in the Segment of Public Universities in the Czech Republic
Anotace:
Téma bakalářské práce zahrnuje problematiku specifik a trendů ve školím stravování v segmentu veřejných vysokých škol v ČR. Práce je rozdělena na tři celky, a to teoretickou část, navazující analytickou část a návrhovou část, ve které jsou formulovány relevantní závěry a doporučení. V teoretické části jsou rozpracovány hlavní pojmy, které jsou následně aplikovány také v analytické části práce. Jejím …víceAbstract:
The theme of the bachelor's thesis includes issues of specifics and trends in catering schools in the segment of public higher education institutions in the Czech Republic. The thesis is divided into three units, namely the theoretical part, a follow-up analytical part and a design part in which the relevant conclusions and recommendations are formulated. In the theoretical part, the main concepts …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15085/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2017
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TŮŠA, Radek. \textit{Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/jyv1sg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Marketing v oblasti stravovacích služeb v době koronavirové pandemie
Adam Utíkal -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Vliv pandemické krize na změny v personálním marketingu v ubytovacích a stravovacích zařízeních
Klára Coufalová -
Institucionální financování českých uměleckých veřejných vysokých škol
Dudek Dudek -
Reformovatelnost financování veřejných vysokých škol v České republice (2023)
Adéla Pátíková -
Srovnání financování veřejných vysokých škol v ČR, ve Španělsku a v Anglii
Kateřina Kocábová -
Financování veřejných vysokých škol
Kateřina Truchlá