Matej Cingel

Bakalářská práce

CHARAKTERISTIKA, TRADÍCIE A ZVYKY GRUZÍNSKEJ KUCHYNE

Anotace:
Anotácia:Moja bakalárska práca má za cieľ predstaviť gruzínsku gastronómiu, tradície a zvyky, ktorú málo ľudí v Európe pozná a tak by som im ju chcel trošku priblížiť z môjho uhla pohľadu. Práca sa rozdeľuje na tri časti. V teoretickej časti bude predstavenie, čo vlastne gruzínska gastronómia ponúka, regióny gruzínskej gastronómie, taktiež aké majú domáce produkty, čo pijú keď, jedia, tradičné jedlá …více
Abstract:
Annotation:My bachelor thesis aims to introduce georgian gastronomy traditions and customs that people in Europe don't know, so I would like to give them a little bit from my point of view. My work will be divided into three parts. In the theoretical part there will be a presentation of what georgian gastronomy offers, the regions of georgian gastronomy, as well as what domestic products they have …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus obor - Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.