Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer – Bc. Brem Sam
Bc. Brem Sam
Master's thesis
Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
Abstract:
The brewing industry continues to evolve with advancements in technology and consumer preferences, necessitating comprehensive studies to understand the intricate interplay between operating conditions, formulation choices, and the resulting chemical composition and sensory properties of beer. This thesis investigates the multifaceted effects of operating conditions and formulation on beer, focusing …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 5. 2024
- Vedúci: doc. Ing. Jaroslav Havlík, Ph.D.
- Oponent: Luboš Paznocht, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SAM, Brem. \textit{Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/k0bvoi/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Sustainable Agriculture and Food Security
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva