Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer – Bc. Brem Sam
Bc. Brem Sam
Diplomová práce
Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
Abstract:
The brewing industry continues to evolve with advancements in technology and consumer preferences, necessitating comprehensive studies to understand the intricate interplay between operating conditions, formulation choices, and the resulting chemical composition and sensory properties of beer. This thesis investigates the multifaceted effects of operating conditions and formulation on beer, focusing …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 5. 2024
- Vedoucí: doc. Ing. Jaroslav Havlík, Ph.D.
- Oponent: Luboš Paznocht, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SAM, Brem. \textit{Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/k0bvoi/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Sustainable Agriculture and Food Security
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva