Vliv stabulace na aromatický profil odrůdy Ryzlink vlašský – Bc. Ondřej Tichý
Bc. Ondřej Tichý
Master's thesis
Vliv stabulace na aromatický profil odrůdy Ryzlink vlašský
Effect of stabulation on the aromatic profile of the Welschriesling variety
Abstract:
Diplomová práce na téma ,,Vliv stabulace na aromatický profil odrůdy Ryzlink vlašský", byla vypracována v letech 2023-2024 na Ústavu vinohradnictví a vinařství Zahradnické fakulty v Lednici Mendelovy univerzity v Brně. Část první - Literární přehled popisuje jednotlivé zastoupené složky v moštu a víně se zaměřením na aromatické látky. Dále popisuje vybrané předfermentační úpravy moštu včetně stabulace …moreAbstract:
The diploma thesis on the topic ,,Effect of stabulation on the aromatic profile of the Welschriesling variety" was developer in 2023-2024 at the Department of Viticulture and Oenology of the Faculty Horticulture in Lednice, Mendel University in Brno. Part one - Literary overview, describes the individual components represented in must and wine with a focus on aromatic substances. It also describes …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2024
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2024
- Supervisor: doc. Ing. Jiří Sochor, Ph.D.
- Reader: Aleš Urbánek, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / specializace:
Horticulture engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
-
Předfermentační úpravy vína
Michaela Hanzlíková -
Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce
Michala Sedláčková