Chuťové preference králíků při krmení obilovin s různou barvou obilky – Bc. Jakub Novotný
Bc. Jakub Novotný
Master's thesis
Chuťové preference králíků při krmení obilovin s různou barvou obilky
Taste preferences of rabbits feeding with different colored grain
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá porovnáním struktury krmných směsí a zbytků krmiva po předložení hybridním králíkům Hyla. Namíchány byly dvě krmné směsi – kontrolní a pokusná. Pokusná směs obsahovala 10 % purpurové pšenice PS Karkulka, kontrolní 10 % běžné pšenice Vanessa. Pro zjištění velikostního zastoupení částic byly krmné směsi i zbytky krmiva separovány na sítech s různými velikostmi ok. Následně se …viacAbstract:
The thesis compares the structure of feed mixture and the feed residues after the feeding broilers rabbits Hyla. There were made two different feed mixtures – the control one and the experimental one. The experimental feed mixture contained 10 % of purple grain wheat called PS Karkulka. In the control one was used 10 % of wheat Vanessa with classical colour of grain. The feed mixtures and the feed …viacKľúčové slová
PS Karkulka Vanessa krmné směsi anthokyany separace výživa králíků hyla barevné zrno pšenice
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Bc. Ing. Ondřej Šťastník, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / odbor:
Animal Breeding / Animal Nutrition
Práce na příbuzné téma
-
Functional characterization of the insulin signaling pathway in the hard tick Ixodes ricinus
Tereza KOZELKOVÁ -
Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice
Václav Maťátko -
Kvalita zrna barevné pšenice
Jiří Hamáček -
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
Jiří Hamáček -
Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
Šárka Kubová