Adéla Zajícová

Bakalářská práce

Vliv způsobu sušení na obsah vybraných látek v potravinách

The effect of the drying method on the content of selected substances in food
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá popisem různých způsobů sušení potravin a jejich vlivem na složení a změny vybraných složek potravin. První část se zaměřuje na nejběžnější metody sušení, jejich základní principy a popis používaných zařízení. Druhá část je věnována sušení konkrétních druhů potravin a porovnání různých metod s ohledem na obsah vybraných složek.
Abstract:
This bachelor thesis deals with the description of different methods of food drying and their influence on the composition and changes of selected food components. The first part focuses on the most common drying methods, their basic principles and a description of the equipment used. The second part is devoted to the drying of specific types of foodstuffs and a comparison of the different methods …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 7. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. RNDr. Lucie Korecká, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Zajícová, Adéla. Vliv způsobu sušení na obsah vybraných látek v potravinách. Pardubice, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická