Ivan Pergler

Bakalářská práce

Dopad pandemie covid-19 na restaurační zařízení

Anotace:
Bakalářská práce se věnuje dopadům, které měla pandemie covid – 19 na restaurační zařízení Blackdog Cantina v Praze. V teoretické části je popsán právní základ pro podnikatele, kteří by chtěli podnikat v oblasti pohostinství. Další část se věnuje samotnému restauračnímu zařízení – historie, nabídka, akce a něco málo k personálu. Ve třetí kapitole teoretické části je pak popsána ekonomická situace podniku …více
Abstract:
This bachelor thesis is devoted to the impacts that the covid - 19 pandemic had on the Blackdog Cantina restaurant in Prague. The theoretical part describes the legal basis for entrepreneurs who would like to do business in the hospitality industry. The next part is devoted to the restaurant facility itself - history, menu, events and a little bit about the staff. The third chapter of the theoretical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2022
Identifikátor: http://theses.cz/id/k2nhs6/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2022

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

České vysoké učení technické v Praze

Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)

Bakalářský studijní program:
Ekonomika a management