Ivan Pergler
Bachelor's thesis
Dopad pandemie covid-19 na restaurační zařízení
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje dopadům, které měla pandemie covid – 19 na restaurační zařízení Blackdog Cantina v Praze. V teoretické části je popsán právní základ pro podnikatele, kteří by chtěli podnikat v oblasti pohostinství. Další část se věnuje samotnému restauračnímu zařízení – historie, nabídka, akce a něco málo k personálu. Ve třetí kapitole teoretické části je pak popsána ekonomická situace podniku …moreAbstract:
This bachelor thesis is devoted to the impacts that the covid - 19 pandemic had on the Blackdog Cantina restaurant in Prague. The theoretical part describes the legal basis for entrepreneurs who would like to do business in the hospitality industry. The next part is devoted to the restaurant facility itself - history, menu, events and a little bit about the staff. The third chapter of the theoretical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2022
Identifier:
http://theses.cz/id/k2nhs6/
Thesis defence
- Date of defence: 15. 6. 2022
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PERGLER, Ivan. \textit{Dopad pandemie covid-19 na restaurační zařízení}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech Technical University in Prague, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty). 2022. Available from: https://theses.cz/id/k2nhs6/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
České vysoké učení technické v Praze
Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)Bachelor programme:
Ekonomika a management
Theses on a related topic
-
Návrh komunikačního mixu pro nové restaurační zařízení
Šárka Seifertová -
Het ondernemingsplan van een Tsjechisch restaurant in Nederland
Pavel Jeřábek -
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Klára Jobová -
Podnikatelský záměr restauračního zařízení
Michaela Kaprálová -
Marketingová komunikace restauračního zařízení
Soňa Paldusová -
Marketingová strategie restauračního zařízení U Pivrnce
Tereza Lešetická -
Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)
Kateřina Petráňová -
Ekonomické krize a současná ekonomická situace v návaznosti na pandemii Covid-19
Andrea Fišerová