Bc. Svatoslav Rychtecký

Bakalářská práce

Trendy v gastronomii

Trends in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá rozborem návštěvnosti restaurace Měšťanský pivovar Polná na základě dotazníkového šetření, kterého se účastnili návštěvníci tohoto gastronomického zařízení. Záměrem práce je analýza spokojenosti hostů jak s kvalitou podávaných pokrmů, tak i poskytovaných služeb, designu prostorů zařízení tak s formou propagace. Práce se dále zabývá inovacemi, které by mohl podnik na základě …více
Abstract:
The bachelor's thesis deals with an analysis of the number of visitors at the restaurant Měšťanský pivovar Polná on the basis of a questionnaire survey. Respondents of the survey were visitors of this gastronomic facility. The aim of the work is to analyse the satisfaction of guests with the quality of food served, as well as services provided, the design of the facility and the form of promotion. …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/f5349/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma