Ing. Adéla Mikulová

Diplomová práce

Regionální produkty a jejich využití pro gastroturismus ve vybrané oblasti Ústecký kraj

Regional products and their application for gastronomic tourism in selected area of the Czech republic
Anotace:
V úvodní části diplomové práce se zaměřuji na vymezení témata cestovního ruchu, jaký je význam regionálních značek a jaká je nabídka regionálních produktů v oblasti Ústecký kraj. K typickým regionálním produktům ústeckého kraje patří hlavně: zemědělské produkty, pivovarství a vinařství. Pro analýzu regionálního produktu jsem zvolila vinařství Velké Žernoseky s.r.o., které se nachází nedaleko Litoměřic …více
Abstract:
In the first part of dissertation thesis is definition of the tourism terms, how is explanation for regional brands and how is offer region products in area Ústecký region. For typical region of product ústecký region are mainly: agricultural products, brewing and wine-growing. I choosed for analysis regional product wine-growing Velké Žernoseky s.r.o., which are not far from Litoměřice in Ústecký …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Petr Studnička

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu