Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR – Marie HLÁVKOVÁ
Marie HLÁVKOVÁ
Bachelor's thesis
Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR
Processing Technology Principles and the range of soft salami CR
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na technologické zpracování masa a přísad do masných výrobků. Hlavní část práce se věnuje měkkým salámům, jejich výrobě a požadavkům na jakost. V závěru jsou popsány vybrané druhy měkkých salámů nejen z hlediska surovin ale i výrobních postupů.Abstract:
Bachelor's thesis is focused on technological processing of meat and ingredients into meat products. The main part is devoted to soft salamis, their production and quality requirements. The conclusion described selected type of soft salami not only in terms of raw materials but also production processes.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
22752
Thesis defence
- Date of defence: 16. 6. 2011
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HLÁVKOVÁ, Marie. Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem
Aneta Lhotská -
Možnosti zpracování masa ryb pro regionální výrobce a technologické vyhodnocení takového masného výrobku
Kristýna Klimšová -
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
Jakub Formánek -
Aktuální problematika zpracování masa a uvádění na trh masných výrobků v různých režimech prodeje
Petra Vaňková -
Terminologie zpracování masa a přípravy masných pokrmů v českém a ukrajinském jazyce
Patricie Capponi -
Spotřebitelské preference masa kanečků
Hana Cihlářová -
Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
Dagmar KUBECOVÁ -
Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
Diana Mráziková