Marie HLÁVKOVÁ

Bachelor's thesis

Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR

Processing Technology Principles and the range of soft salami CR
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na technologické zpracování masa a přísad do masných výrobků. Hlavní část práce se věnuje měkkým salámům, jejich výrobě a požadavkům na jakost. V závěru jsou popsány vybrané druhy měkkých salámů nejen z hlediska surovin ale i výrobních postupů.
Abstract:
Bachelor's thesis is focused on technological processing of meat and ingredients into meat products. The main part is devoted to soft salamis, their production and quality requirements. The conclusion described selected type of soft salami not only in terms of raw materials but also production processes.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 22752

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2011
  • Supervisor: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

HLÁVKOVÁ, Marie. Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe