Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR – Marie HLÁVKOVÁ
Marie HLÁVKOVÁ
Bakalářská práce
Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR
Processing Technology Principles and the range of soft salami CR
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na technologické zpracování masa a přísad do masných výrobků. Hlavní část práce se věnuje měkkým salámům, jejich výrobě a požadavkům na jakost. V závěru jsou popsány vybrané druhy měkkých salámů nejen z hlediska surovin ale i výrobních postupů.Abstract:
Bachelor's thesis is focused on technological processing of meat and ingredients into meat products. The main part is devoted to soft salamis, their production and quality requirements. The conclusion described selected type of soft salami not only in terms of raw materials but also production processes.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22752
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2011
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HLÁVKOVÁ, Marie. Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem
Aneta Lhotská -
Možnosti zpracování masa ryb pro regionální výrobce a technologické vyhodnocení takového masného výrobku
Kristýna Klimšová -
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
Jakub Formánek -
Aktuální problematika zpracování masa a uvádění na trh masných výrobků v různých režimech prodeje
Petra Vaňková -
Terminologie zpracování masa a přípravy masných pokrmů v českém a ukrajinském jazyce
Patricie Capponi -
Spotřebitelské preference masa kanečků
Hana Cihlářová -
Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
Dagmar KUBECOVÁ -
Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
Diana Mráziková