Faktory ovlivňující produkci kyselin a rozpouštědel u bakterie Clostridium beijerinckii – Ing. Ondřej Kyselý
Ing. Ondřej Kyselý
Master's thesis
Faktory ovlivňující produkci kyselin a rozpouštědel u bakterie Clostridium beijerinckii
Factors influencing production of acids and solvents by Clostridium beijerinckii
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KYSELÝ, Ondřej. \textit{Faktory ovlivňující produkci kyselin a rozpouštědel u bakterie Clostridium beijerinckii}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/k5vb0s/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biotechnology and Bioengineering
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.