Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice – Lenka LELIČOVÁ
Lenka LELIČOVÁ
Bakalářská práce
Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice
The Hazard Analysis and Critical Control Points of the Firm INTERSPAR Teplice
Anotace:
Systém kontrolních a kritických bodů (HACCP) je preventivní přístup k bezpečnosti potravin. HACCP je používán v potravinářském průmyslu k identifikaci potencionálního rizika nebezpečí z potravin, a proto stanovuje nejdůležitější postupy jako kritické kontrolní body, které zajišťují snížení nebo odstranění rizika. Bakalářská práce shrnuje požadavky na systém kritických bodů a provádí ověření funkce …víceAbstract:
Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) is a systematic preventive approach to food safety. HACCP is used in the food industry to identify potential food safety hazards, so that key actions, known as Critical Control Points can be taken to reduce or eliminate the risk of the hazards being realised. The study recaps the requirements for the system of critical points and carries out the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2008
Identifikátor:
http://dspace.ujep.cz/dspace/handle/123456789/2062
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2008
- Vedoucí: Ing. Novotný Milan, Ph.D., MRCVS
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LELIČOVÁ, Lenka. \textit{Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice}. Online. Bakalářská práce. Ústí nad Labem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická. 2008. Dostupné z: https://theses.cz/id/k6l5wd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomickáhttp://arl.ujep.cz/
Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
Fakulta sociálně ekonomickáBakalářský studijní program:
Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Pojem identita ve vizuální komunikaci Ve své práci se chci zaměřit na vztah pojmu identita a vizuální komunikace. Cílem je zkoumat a pojmenovat postupy, kterými se vizuální komunikace "vyrovnává s identitou" v kontextu aktuálních procesů a změn ve společnosti a poukázat na souvislosti s proměnou oboru samotného. Chci se zaměřit na silné vizuální a korporátní identity spojené s určitými hnutími a fenomény a na konkrétních příkladech popsat tyto tendence. Identita nahlížená z různých úhlů, identita jako vizuální komunikační kód, jako message, produkt, ale čím dál více jako dialog a role designéra coby aktivní a přímo zodpovědné složky podílející se na celém procesu. Získané informace a zkušenosti bych chtěla představit ve formě výstavního projektu a publikovat je. Následně pak chci vytvořit prakticky zaměřený přednáškový blok pro studenty vizuální komunikace.
Michaela LABUDOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Food environment v Brně
Kateřina Lacinová -
Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva
Marie MAXOVÁ