Lenka LELIČOVÁ

Bakalářská práce

Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice

The Hazard Analysis and Critical Control Points of the Firm INTERSPAR Teplice
Anotace:
Systém kontrolních a kritických bodů (HACCP) je preventivní přístup k bezpečnosti potravin. HACCP je používán v potravinářském průmyslu k identifikaci potencionálního rizika nebezpečí z potravin, a proto stanovuje nejdůležitější postupy jako kritické kontrolní body, které zajišťují snížení nebo odstranění rizika. Bakalářská práce shrnuje požadavky na systém kritických bodů a provádí ověření funkce …více
Abstract:
Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) is a systematic preventive approach to food safety. HACCP is used in the food industry to identify potential food safety hazards, so that key actions, known as Critical Control Points can be taken to reduce or eliminate the risk of the hazards being realised. The study recaps the requirements for the system of critical points and carries out the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2008
  • Vedoucí: Ing. Novotný Milan, Ph.D., MRCVS

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická
http://arl.ujep.cz/

Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem

Fakulta sociálně ekonomická

Bakalářský studijní program:
Ekonomika a management

Práce na příbuzné téma