Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání – Bc. Vlastimil NOHEJL
Bc. Vlastimil NOHEJL
Diplomová práce
Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání
Sensory defects in craft beers - technology and maturation ingredients
Anotace:
Tato práce se soustředí na senzorickou analýzu a vyhledávání senzorických vad u piv z minipivovarů.Abstract:
This thesis focuses on sensory analysis and evaluation of off-flavour in beer from microbreweries.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOHEJL, Vlastimil. \textit{Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/k72ith/.
Jak správně citovat práci
NOHEJL, Vlastimil. Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta zemědělská a technologickáMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva