Strategická analýza oboru zpracování mléka a výroby mléčných výrobků v ČR – Lucie Michalčáková
Lucie Michalčáková
Diplomová práce
Strategická analýza oboru zpracování mléka a výroby mléčných výrobků v ČR
Strategic analysis of the field of milk processing and dairy production in the Czech Republic
Anotace:
Cílem této práce je identifikovat silné a slabé stránky, příležitosti a ohrožení oboru zpracování mléka a výroby mléčných výrobků v České republice s využitím strategické a finanční analýzy. Při strategické analýze je uvedena analýza vnějšího okolí a analýza vnitřních zdrojů a schopností podniku je nahrazena finančními analýzami vybraných společností. Součástí této práce je také mezipodnikové srovnávání …víceAbstract:
The aim of this thesis is to identify strengths, weaknesses, opportunities and threats for the field of processing milk and dairy production in the Czech Republic using strategic and financial analysis. In strategic analysis is an analysis of the external environment and internal analysis of resources and capacity of the company is replaced by a financial analysis of selected companies. A part of this …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 2. 2013
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/39331
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 2. 2014
- Vedoucí: Jindřich Špička
- Oponent: Josef Mezera
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/39331
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Stanovení specifik konkrétního oboru na základě oborové finanční analýzy
Monika Suchá -
Zhodnocení a porovnání spotřeby mléka a mléčných výrobků v České republice a Ruské federaci
Oleksandr Midnyi -
Stravovací zvyklosti žáků ZŠ a SŠ s ohledem na konzumaci mléka a mléčných výrobků a informovanost žáků o jejich nutriční hodnotě
Pavlína ŠVECOVÁ -
Založení a ekonomický rozvoj firmy na výrobu a prodej mléčné výživy pro seniory
Viktor Nosek -
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu výroby a skladování kefíru
Tomáš Horňák -
Vývoj postavení firmy Accom Holding s.r.o. na domácím a zahraničních trzích a její vývozní a dovozní strategie
Jaroslav Krajník -
Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených
Soňa BROŽOVÁ -
Probiotika, prebiotika, synbiotika a postbiotika v mateřském mléce a formulích
Lucie ŠEBÍKOVÁ