Problematika výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách – Medina SKORUPANOVÁ
Medina SKORUPANOVÁ
Bachelor's thesis
Problematika výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách
Problems of nutritional value of dairy products in the diet of preschool children in nursery schools
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách. Byly stanoveny dva hlavní cíle. Prvním bylo určit mléčné výrobky, které jsou pro tuto věkovou kategorii vhodné, a ty, které jsou méně vhodné nebo nevhodné. Druhým hlavním cílem bylo edukovat o správné výživě v oblasti konzumace mléčných výrobků personál těch mateřských škol …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with the problems of the nutritional value of dairy products in the diet of preschool children in nursery schools. There were two main objectives set. The first objective was to determine the dairy products that are appropriate to this age category, and those that are less suitable or unsuitable. A second major objective was to educate on a proper nutrition in the area of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2012
Accessible from:: 4. 5. 2012
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Lýdie Ryšavá
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SKORUPANOVÁ, Medina. \textit{Problematika výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Studies. 2012. Available from: https://theses.cz/id/k9nh8h/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
SKORUPANOVÁ, Medina. Problematika výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2012 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / field:
Specialization in Health Service / Nutriční terapeut
Theses on a related topic
-
Porce vs. výživové doporučené dávky u dětí do 18 let
Martin Krobot -
Finanční náklady plnění výživových doporučených dávek u dospělé populace
Vít Kříčka -
Výživové zvyklosti u dětí mladšího školního věku
Jana Kunčická -
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
Šárka Horváthová -
Kvalita mléčných výrobků fermentovaných mikroorganismy izolovanými z velbloudího mléka
Barbora Melicharová -
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
Adéla Kocourková -
Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
Romana Nováková -
Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
Alena Formáčková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights