Problematika výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách – Medina SKORUPANOVÁ
Medina SKORUPANOVÁ
Bakalářská práce
Problematika výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách
Problems of nutritional value of dairy products in the diet of preschool children in nursery schools
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách. Byly stanoveny dva hlavní cíle. Prvním bylo určit mléčné výrobky, které jsou pro tuto věkovou kategorii vhodné, a ty, které jsou méně vhodné nebo nevhodné. Druhým hlavním cílem bylo edukovat o správné výživě v oblasti konzumace mléčných výrobků personál těch mateřských škol …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the problems of the nutritional value of dairy products in the diet of preschool children in nursery schools. There were two main objectives set. The first objective was to determine the dairy products that are appropriate to this age category, and those that are less suitable or unsuitable. A second major objective was to educate on a proper nutrition in the area of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2012
Zveřejnit od: 4. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Lýdie Ryšavá
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SKORUPANOVÁ, Medina. \textit{Problematika výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/k9nh8h/.
Jak správně citovat práci
SKORUPANOVÁ, Medina. Problematika výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
-
Porce vs. výživové doporučené dávky u dětí do 18 let
Martin Krobot -
Finanční náklady plnění výživových doporučených dávek u dospělé populace
Vít Kříčka -
Výživové zvyklosti u dětí mladšího školního věku
Jana Kunčická -
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
Šárka Horváthová -
Kvalita mléčných výrobků fermentovaných mikroorganismy izolovanými z velbloudího mléka
Barbora Melicharová -
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
Adéla Kocourková -
Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
Romana Nováková -
Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
Alena Formáčková
Název
Vložil
Vloženo
Práva