Mykotoxiny v obilovinách a vliv tepelného ošetření během zpracování na obsah mykotoxinů – Lada Švecová
Lada Švecová
Bachelor's thesis
Mykotoxiny v obilovinách a vliv tepelného ošetření během zpracování na obsah mykotoxinů
Mycotoxins in cereals and influence of thermal treatment during processing on mycotoxins levels
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠVECOVÁ, Lada. \textit{Mykotoxiny v obilovinách a vliv tepelného ošetření během zpracování na obsah mykotoxinů}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/kb03hq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Forensic Analysis and Food Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.