Významné aspekty udržitelné kávy a doporučení pro kavárny – Tereza Skýbová
Tereza Skýbová
Bakalářská práce
Významné aspekty udržitelné kávy a doporučení pro kavárny
Significant aspects of sustainable coffee and recommendations for cafés.
Anotace:
Skýbová, T. Významné aspekty udržitelné kávy a doporučení pro kavárny. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2023. Cílem bakalářské práce je navrhnout doporučení pro kavárny, která povedou k rozšíření povědomí a prodejnosti udržitelné kávy. Literární rešerše představí kávu jako komoditu, udržitelnou produkci kávy a jednotlivé organizace, které udržitelný přístup ke kávě podporují. Zjištěné …víceAbstract:
Skýbová, T. Significant aspects of sustainable coffee and recommendations for cafés. Bachelor thesis. Brno: Mendel University in Brno, 2023. The aim of the bachelor thesis is to propose recommendations for cafes that will lead to the expansion of awareness and marketability of sustainable coffee. The literature search will introduce coffee as a commodity, sustainable coffee production and the various …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 6. 2023
- Vedoucí: Bc. Vít Janiš, MSc BA (Hons) Ph.D.
- Oponent: Martina Svobodová, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / specializace:
Ekonomika a management / Management a marketing
Práce na příbuzné téma
-
‘One Ethiopian Hand Brew, Please!’: Discovering Habitus of Specialty Coffee Connoisseurs
Margarita Yelisseyeva -
Impact of sustainability measures in the specialty coffee supply chain on the end consumer
Jasmin-Maria Hopp -
Caffeine content of Honduran coffee on the Czech market
Kateřina Beránková -
Analysis of coffee small farmers innovation system in Colombia
William Corredor -
Koncept udržitelné produkce kávy a zájem ze strany českého zákazníka
David DUŽÁR -
Využití certifikace Fair trade a Direct trade v marketingové strategii českých pražíren kávy a kaváren
Petra Bočková -
Komparace direct trade a fair trade
Robin Rolenc