Hodnocení genetických zdrojů pšenice z hlediska potravinářské jakosti – Petra Zemanová
Petra Zemanová
Diplomová práce
Hodnocení genetických zdrojů pšenice z hlediska potravinářské jakosti
Evaluation of genetic resources of wheat in terms of food quality
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZEMANOVÁ, Petra. \textit{Hodnocení genetických zdrojů pšenice z hlediska potravinářské jakosti}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/kce8iu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva