Hodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach – Štefan Tuka
Štefan Tuka
Bachelor's thesis
Hodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach
Hodnocení kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauračních zařízeních
Anotácia:
Hlavním cílem bakalářské práce je vyhodnocení kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauračních zařízeních. Hodnocení těchto zařízení je založeno na primárním výzkumu, kterého se zúčastnili zákazníci. Zákazníci hodnotili jejich očekávání od poskytnuté služby, a také spokojenost s poskytnutou službou. Pro vyhodnocení jsou použité diference, prostřednictvím kterých je zjištěno, zdali očekávání …viacAbstract:
The main aim of this bachelor thesis is evaluation quality of provided services in chosen restaurant facilities. The evaluation of these facilities is based on a primary research. The customers evaluated their expectations from provided service and satisfaction with it as well. Differences are used for evaluation, by which it is determined, whether the expectations of customers are met or not. This …viacAbstract:
Hlavným cieľom bakalárskej práce je vyhodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach. Hodnotenie týchto zariadení je založené na primárnom výskume, ktorého sa zúčastnili zákazníci. Zákazníci hodnotili ich očakávania od poskytnutej služby, a taktiež spokojnosť s poskytnutou službou. Pre vyhodnotenie sú použité diferencie, prostredníctvom ktorých je zistené, či očakávania …viacKľúčové slová
Restaurační zařízení očekávání spokojenost služba korelace dotazník vyhodnocení primární výzkum kvalita
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Kolman, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TUKA, Štefan. \textit{Hodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach}. Online. Bakalárska práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Business and Economics. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/kcm36r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsBachelor programme / odbor:
Economics and management / Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
Návrh komunikačního mixu pro nové restaurační zařízení
Šárka Seifertová -
Simulace restauračního zařízení
Adam Malý -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Zvyšování efektivity restauračního a hotelového zařízení
Martin Záboj -
Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení
Tomáš Baloun -
Služby hotelového a restauračního zařízení U Vychopňů
Anna Tlašková -
Marketingová strategie vybraného restauračního zařízení
Monika FARSKÁ -
Vizuální styl kavárensko-restauračního zařízení
Karolína Pálková
Názov
Vložil
Vložené
Práva