Hodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach – Štefan Tuka
Štefan Tuka
Bachelor's thesis
Hodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach
Hodnocení kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauračních zařízeních
Abstract:
Hlavním cílem bakalářské práce je vyhodnocení kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauračních zařízeních. Hodnocení těchto zařízení je založeno na primárním výzkumu, kterého se zúčastnili zákazníci. Zákazníci hodnotili jejich očekávání od poskytnuté služby, a také spokojenost s poskytnutou službou. Pro vyhodnocení jsou použité diference, prostřednictvím kterých je zjištěno, zdali očekávání …moreAbstract:
The main aim of this bachelor thesis is evaluation quality of provided services in chosen restaurant facilities. The evaluation of these facilities is based on a primary research. The customers evaluated their expectations from provided service and satisfaction with it as well. Differences are used for evaluation, by which it is determined, whether the expectations of customers are met or not. This …moreAbstract:
Hlavným cieľom bakalárskej práce je vyhodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach. Hodnotenie týchto zariadení je založené na primárnom výskume, ktorého sa zúčastnili zákazníci. Zákazníci hodnotili ich očakávania od poskytnutej služby, a taktiež spokojnosť s poskytnutou službou. Pre vyhodnotenie sú použité diferencie, prostredníctvom ktorých je zistené, či očakávania …moreKeywords
Restaurační zařízení očekávání spokojenost služba korelace dotazník vyhodnocení primární výzkum kvalita
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 5. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Kolman, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TUKA, Štefan. \textit{Hodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Business and Economics. 2016. Available from: https://theses.cz/id/kcm36r/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsBachelor programme / field:
Economics and management / Economics and Management
Theses on a related topic
-
Návrh komunikačního mixu pro nové restaurační zařízení
Šárka Seifertová -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Simulace restauračního zařízení
Adam Malý -
Zvyšování efektivity restauračního a hotelového zařízení
Martin Záboj -
Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení
Tomáš Baloun -
Služby hotelového a restauračního zařízení U Vychopňů
Anna Tlašková -
Marketingová strategie vybraného restauračního zařízení
Monika FARSKÁ -
Analýza spokojenosti zákazníků ve vybraném restauračním zařízení
Eva Havlasová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights