Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste – Bianka ORENDÁŠOVÁ
Bianka ORENDÁŠOVÁ
Bakalářská práce
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Abstract:
This bachelor thesis explores sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta, identifying only eight fully vegan establishments in the city. The theoretical framework delves into sustainability within the restaurant industry, highlighting specific sustainable practices regarding food sourcing, food packaging and waste. The qualitative research is based on data collected through surveys, involving …víceAbstract:
This bachelor thesis explores sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta, identifying only eight fully vegan establishments in the city. The theoretical framework delves into sustainability within the restaurant industry, highlighting specific sustainable practices regarding food sourcing, food packaging and waste. The qualitative research is based on data collected through surveys, involving …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 6. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Monika Arnez, Ph.D., M.A.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ORENDÁŠOVÁ, Bianka. \textit{Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste}. Online. Bakalářská práce. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/kdbkpe/.
Jak správně citovat práci
ORENDÁŠOVÁ, Bianka. Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste. Olomouc, 2024. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Indonéská studia se zaměřením na cestovní ruch / Indonéská studia se zaměřením na cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Devising a rural food system framed by the United Nations Sustainability Goals
Holly Barlow -
Economic Diplomacy: a Comparative Study on Trade Between Visegrad Four (V4) and Indonesia
Emy Sri RESKIYAH -
The Motivation and Daily Work of Sea Turtle Activists from the Czech Republic for Their Work in Indonesia
Lucie WINIARSKÁ -
Consumers' attitudes and purchase intentions in relation to organic foods in Indonesia
Riski Ulina Sianturi -
Agricultural Information Management System (AGIS): Mapping System of Sago Potential in Southern Papua, Indonesia
Sri Murniani Angelina Letsoin -
Biomass and bioenergy potential of agricultural crop residues in Indonesia
Nur Farhana Abdul Hamid -
Islam and social media in Indonesia and Malaysia
Vendula Zdarsová -
Export Relevance of Czech Industrial Technologies to Indonesia
Michal Wasserbauer