Bianka ORENDÁŠOVÁ

Bakalářská práce

Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste

Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Abstract:
This bachelor thesis explores sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta, identifying only eight fully vegan establishments in the city. The theoretical framework delves into sustainability within the restaurant industry, highlighting specific sustainable practices regarding food sourcing, food packaging and waste. The qualitative research is based on data collected through surveys, involving …více
Abstract:
This bachelor thesis explores sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta, identifying only eight fully vegan establishments in the city. The theoretical framework delves into sustainability within the restaurant industry, highlighting specific sustainable practices regarding food sourcing, food packaging and waste. The qualitative research is based on data collected through surveys, involving …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 6. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Monika Arnez, Ph.D., M.A.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ORENDÁŠOVÁ, Bianka. Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste. Olomouc, 2024. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakulta

UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Indonéská studia se zaměřením na cestovní ruch / Indonéská studia se zaměřením na cestovní ruch