Tropanové alkaloidy v bezlepkových potravinách – Bc. Zuzana Zemanová
Bc. Zuzana Zemanová
Bakalářská práce
Tropanové alkaloidy v bezlepkových potravinách
Tropane alkaloids in gluten-free foods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZEMANOVÁ, Zuzana. \textit{Tropanové alkaloidy v~bezlepkových potravinách}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/kdjz2t/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.