Vliv technologického zpracování ječmene a sladu na hladiny přítomných mykotoxinů – Bc. Kristýna Hronová
Bc. Kristýna Hronová
Master's thesis
Vliv technologického zpracování ječmene a sladu na hladiny přítomných mykotoxinů
Influence of technological processing of barley and malt on concentrations of present mycotoxins
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRONOVÁ, Kristýna. \textit{Vliv technologického zpracování ječmene a sladu na hladiny přítomných mykotoxinů}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/kemf4g/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.