Vliv technologického zpracování ječmene a sladu na hladiny přítomných mykotoxinů – Bc. Kristýna Hronová
Bc. Kristýna Hronová
Diplomová práce
Vliv technologického zpracování ječmene a sladu na hladiny přítomných mykotoxinů
Influence of technological processing of barley and malt on concentrations of present mycotoxins
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRONOVÁ, Kristýna. \textit{Vliv technologického zpracování ječmene a sladu na hladiny přítomných mykotoxinů}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/kemf4g/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.