Izolace a identifikace polysacharidů z kakaových bobů – Thu Thao Vuová
Thu Thao Vuová
Bakalářská práce
Izolace a identifikace polysacharidů z kakaových bobů
Isolation and identification of polysaccharides from cocoa beans
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VUOVÁ, Thu Thao. \textit{Izolace a identifikace polysacharidů z kakaových bobů}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/kezapz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.