Bc. Barbora Zatřepálková

Bakalářská práce

Vytvoření konceptu venkovského hotelu

Creating the concept of the village hotel
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je vytvořit koncept venkovského hotelu. Práce je členěna do tří částí. První část (teoretická) se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů týkajících se práce jako je pojem venkov a venkovský cestovní ruch. Dále je zde teoreticky popsána tvorba a jednotlivé prvky podnikatelského plánu. V závěru teoretické části je řeč o chráněné krajinné oblasti v Brdech, kde se bude vytvořený …více
Abstract:
The aim of this Bachelor thesis is to create a concept of a village hotel. The thesis is divided into three parts. The first part (theoretical) is focused on the explanation of basic concepts related to this thesis such as the concept of countryside and rural tourism. Furthermore, there are practically worked out individual parts of the business plan such, e.g. marketing mix, SWOT analysis, and then …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/p36m2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 1. 2020
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví