Systém managementu jakosti/Quality management system – Zuzana Marešová
Zuzana Marešová
Bakalářská práce
Systém managementu jakosti/Quality management system
Anotace:
Bakalářská práce Systém managementu jakosti se primárně zabývá řízením jakosti v potravinářském průmyslu. Skládá se ze dvou částí. První teoretická část vysvětluje základní pojmy jakosti, okrajově přibližuje její historii a vznik. Tato část také charakterizuje obecnou normu ČSN EN ISO 9001 a potravinářské normy ČSN EN ISO 22000, BRC a IFS.V praktické části je představena společnost PR – Alfa plus. …víceAbstract:
Bachelor thesis Quality Management System is primarily concerned with quality management in the food safety. It consists of two parts. The first theoretical part explains the basic concepts of quality, marginally closer to its history and creation. This section also describes the general standard of ISO 9001 and food standards EN ISO 22000, BRC and IFS.In the practical part is introduced company PR …víceKlíčová slova
systém kvalita management normy potravinářský průmysl certifikace ČSN EN ISO 9001 ČSN EN ISO 22000 BRC IFS Příručka HACCP organizace quality food industry certification historie znak jakosti výrobek datum spotřeby porovnání požadavky legislativa potraviny přínos příručka jakosti zákazník odběratel dodavatel audit cyklus tržby náklady trvanlivost mezinárodní analýza nebezpečí výrobní diagram křupky řízení rizik deratizace dezinsekce desinfekce postupy
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2016
Identifikátor:
http://theses.cz/id/kgbi8n/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2016
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
České vysoké učení technické v Praze
Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení a ekonomika průmyslového podniku
Práce na příbuzné téma
-
Analýza dopadu mezinárodních sankcí na hospodářství a obchodní vztahy České republiky a Ruské federace se zvláštním zaměřením na strojírenský a potravinářský průmysl
Martin Hořenín -
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Tomáš Heger -
Analýza finančního zdraví podniku působícího v potravinářském průmyslu
Šarlota Řezáčová -
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Mária Kuchárová -
Analýza zajištění měnového rizika pro potravinářský průmysl
Lenka Ondrášková -
Analýza ekonomiky podniku - potravinářský průmysl
Jiří Kysela -
Komplexní analýza léčivých rostlin a jejich potenciál při využití v potravinářském průmyslu
Lenka Burdějová -
Analýza konkurenceschopnosti podniku v potravinářském průmyslu
Michaela Gavlasová