Možnosti výroby svrchně kvašených piv a jejich vlastnosti – Zdeněk Zika
Zdeněk Zika
Bachelor's thesis
Možnosti výroby svrchně kvašených piv a jejich vlastnosti
The possibility of producing top-fermented beers and their properties
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá popisem surovin potřebných k výrobě piva, charakteristikou všech částí výrobního procesu a popisem druhů svrchně kvašených piv. Dále práce obsahuje dva experimenty: laboratorní a poloprovozní. Laboratorní experiment se zabývá výrobou piva z různých odrůd barevných pšenic. Výroba vzorků pro tento experiment probíhala v laboratorních podmínkách. U vyrobených piv se pak zkoumaly …viacAbstract:
Bachelor work deals the description of the raw materials needed for the production of beer, characteristic of all parts of the production process and description of the kinds of top-fermented beers. The work includes two experiments: laboratory and semi-operation. The laboratory experiment has been making beer from different colored varieties of wheat. Production of samples for this experiment was …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Factors influencing consumption of beer in Russia
Mikhail Rodovolskiy -
Výroba speciálních pšeničných piv
Nikol Šňupíková
Názov
Vložil
Vložené
Práva