Studium vlivu požití zeleného čaje na antioxidační stav organismu – Veronika Papanová
Veronika Papanová
Bachelor's thesis
Studium vlivu požití zeleného čaje na antioxidační stav organismu
Study of green tea ingestion on antioxidant status of the organism
Abstract:
Tato bakalářská práce na téma Studium vlivu požití zeleného čaje na antioxidační stav organismu je rozdělena na dvě části, a to teoretickou a praktickou. Teoretická část práce se zabývá surovinami pro výrobu zeleného čaje a samotnou výrobou. Dále pak chemickým složením, zdravotními účinky a vlivem na organismus člověka při jeho užívání. Praktická část pojednává o provedeném experimentu ze vzorků kapilární …moreAbstract:
This bachelors thesis Study of green tea ingestion on antioxidant status of the organism is divided into two parts theoretical and practical. The theoretical part deals with materials for the production of green tea and its production, chemical composition, health effect and the impact on the human organism during use. The practical part is about experiment with capillary blood samples using Ellmans …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavlína Adam, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PAPANOVÁ, Veronika. \textit{Studium vlivu požití zeleného čaje na antioxidační stav organismu}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2017. Available from: https://theses.cz/id/kkswwz/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Metody pro stanovení aktivity cholinesteras
Veronika Dvořáková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights