Lenka Kabátová

Bachelor's thesis

Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem

Food Safety Management Systems and Comparison of Requirements of Selected Standards
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku systémů řízení bezpečnosti potravin v potravinovém řetězci. Teoretická část bakalářské práce se zabývá stručnou charakteristikou právních předpisů upravujících výrobu potravin a jejich uvádění na trh. Dále popisuje jednotlivé systémy managementu bezpečnosti potravin se zaměřením na HACCP, FSMS, FSSC22000 a další. Poslední kapitola teoretické části nastiňuje …more
Abstract:
Bachelor thesis is focused on the issue of food safety management systems in food chain. The theoretical part of the Bachelor thesis deals with a brief characteristic of legislation governing the food production and related segments. It also describes the individual food safety management systems with a focus on HACCP, FSMS, FSSC22000 and others. The last chapter of the theoretical part outlines the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2016
Accessible from:: 4. 5. 2016

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. František Buňka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Kabátová, Lenka. Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem. Kroměříž, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2016

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 4. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies