Použití nutričního problému ve stravě pro diabetiky – Anna-Marie Klímová
Anna-Marie Klímová
Bachelor's thesis
Použití nutričního problému ve stravě pro diabetiky
The usage of the blending problem in the diet of diabetic
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá využitím nutričního problému k vytvoření jídelníčku pro diabetiky. S použitím vhodných omezení, která nám zajistí správné složení stravy diabetika, vybereme sestavu jídel nejlépe vyhovující účelové funkci. V modelu bude použito jako účelová funkce za prvé glykemická nálož, což je důležitý ukazatel, který nám určuje zvýšení glukózy v krvi po zkonzumování jídla, za druhé …viacAbstract:
This bachelor thesis is focused on utilizing blending problem in the creation of a diet regiment for diabetics. With the use of the appropriate constraints, which will provide us with the proper composition of the diet of a diabetic, the best composition of food will be chosen according to the objective function. As the objective function in this model, we will first use the Glycemic load, which is …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 3. 2015
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/57038
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 6. 2015
- Vedúci: Zuzana Dlouhá
- Oponent: Maria Kobzareva
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/57038
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Kvantitativní metody v ekonomice / Matematické metody v ekonomii
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.