Bc. Stanislav DĚDEK

Diplomová práce

Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.

Dietetic-nutritional evaluation of meat products with the addition of probiotic and conventional starter cultures
Anotace:
Tato práce byla zpracována na téma ?Fermentované masné výrobky s přídavkem probio-tické a klasické startovací kultury? Práce je rozdělena na dvě části a to část teoretickou a praktickou. V teoretické části bylo cílem popsat technologii výroby fermentovaných mas-ných výrobku, charakterizovat jednotlivé probiotické mikroorganismy, které se používají při výrobě fermentovaných masných výrobků a definovat …více
Abstract:
This work was elaborated on the theme of Meat products with the addition probiotics and conventional starter cultures. The master thesis is devided into two parts, namely the theo-retic and the practical part. The aim was characterization of the production of fermented meat products., characterization individual probiotics organisms, which are used in the manufacture of fermented meat products and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 22606

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DĚDEK, Stanislav. Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin