MARTONOVÁ, Rebeka. \textit{Technologie výroby vinné klobásy se sníženým obsahem soli}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/ko0xj0/.
MARTONOVÁ, Rebeka. <i>Technologie výroby vinné klobásy se sníženým obsahem soli</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/ko0xj0/.
MARTONOVÁ, Rebeka. Technologie výroby vinné klobásy se sníženým obsahem soli. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/ko0xj0/.
@misc{Martonova2021thesis,
AUTHOR = "Martonová, Rebeka",
TITLE = "Technologie výroby vinné klobásy se sníženým obsahem soli [online]",
YEAR = "2021 [cit. 2024-10-04]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/ko0xj0/",
}
@misc{Martonova2021thesis,
AUTHOR = {Martonová, Rebeka},
TITLE = {Technologie výroby vinné klobásy se sníženým obsahem soli},
YEAR = {2021},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/ko0xj0/},
URL_DATE = {2024-10-04},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Martonová
| jméno = Rebeka
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Technologie výroby vinné klobásy se sníženým obsahem soli
| url = https://theses.cz/id/ko0xj0/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2021
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-04
| poznámka =
| jazyk =
}}